Uutiset 18.08.2023

Legendaarisen Savoy-teatterin ravintolatoiminnot Sunborn Eventsille

Sunborn Events Oy aloittaa perinteikkään helsinkiläisen Savoy-teatterin ravintolakumppanina. Uudesta ravintolakokonaisuudesta tulee Sunborn Eventsin lippulaivatuote aivan Helsingin ytimessä.

Perinteikkään Savoy-teatterin ravintolatoiminta uudistuu täysin kuluvan syksyn aikana. Savoy-teatteri sijaitsee aivan Esplanadin puiston kupeessa Helsingin Kaartinkaupungissa. 750-paikkainen teatteri tunnetaan kansainvälisenä ja monipuolisena tapahtumasalina, jonka tapahtumissa vieraili ennen koronavuosia 120 000 kävijää vuosittain ja lounailla jopa 500 kävijää päivittäin. Tällä hetkellä Savoy-teatteria operoi ja sen ohjelmistosta vastaa Helsingin kaupunki, jonka kanssa tullaan tekemään tiivistä yhteistyötä.

Savoy-teatterin tapahtumatarjoilujen ja cateringin lisäksi Sunborn Events ottaa vastuulleen teatterin yhteydessä toimivan 200-paikkaisen ravintolan sekä Eteläesplanadilla sijaitsevan liiketilan.

Tiloissa on jo käynnistynyt teatteriravintolan keittiön ja Eteläesplanadin liiketilan remontit, joiden on määrä valmistua marraskuun alkuun mennessä. Tämän jälkeen myös lounas- ja show & dinner -toiminta pääsevät alkamaan ja Eteläesplanadin liiketilaan avataan uusi, tyylikäs viinibaari. Tulemme tarjoamaan myös kiinteistössä toimiville yrityksille catering- ja kokoustarjoilupalveluja.

Ruokatuotteesta vastaavat Sunborn Events Oy:n keittiötoimenpäällikkö Kristian Karnell sekä keittiöpäällikkö Antti Isoniemelä. Sunborn Events Oy:n kehitysjohtaja Juha Leinonen toimii projektinvetäjänä käynnistysvaiheessa.

Savoy-teatterin ravintoloiden henkilökunnasta on käynnistetty rekrytoinnit, joilla etsitään aluksi ravintolapäällikköä sekä sali- ja keittiöhenkilökuntaa. Katso avoimet paikat »